Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Navlepiercing med hullet kant

129,00 kr
På lager

Hvis du er på udkig efter noget helt specielt til din navlepiercing, så led ej længere! Her får du nemlig en helt afsindig smuk og yderst elegant navlepiercing, der er lige velegnet til hverdag som til fest.

Smykket består i al sin enkelthed af en stav med en stenbesat topkugle, samt et meget smukt blomsterdesign, der afsluttes af en flot hullet kant, i bundkuglens sted. Hullerne forestiller blomstens små søde blade, der danner ramme om den funklende flotte kerne, af glasklare sten. Midten domineres af en enkelt stor sten, som omkranses af en hel masse meget mindre sten, før det hullede kant af blomsterblade starter. Herligheden stopper dog ikke her, for mellem hvert enkelt blad, ses faktisk endnu en lille sten.

De små sten mellem bladene, er af aurora borealis typen, som er en sten der ikke har en farve i sig selv, men til gengæld reflekterer alle regnbuens farver i sin overflade, når lyset falder på den.

Der er i ganske enkelt dømt skønhed og stilfuld elegance fra ende til anden, når du vælger denne gudeskønne navlepiercing.

Detaljer
NavnNavlepiercing med hullet kant
SKUBelly-392
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNavlestav
PlaceringNavle
Længde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse5 mm.
FarveBlank
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Samlet længde28 mm.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Navlepiercing med hullet kant
Din bedømmelse
Navlepiercing med hullet kant