Navlepiercing med hjerte dekoreret med blomst og sten af opalite

Lagerstatus: På lager

169,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Der sker utroligt meget på dette smykke - men det må siges kun at kunne være en god ting, sådan som smykket ser ud. Du er netop klikket ind på en navlepiercing af kirurgisk stål med et sødt hjerte i bunden.

Hjertet er lavet af messing og derpå sidder der en masse forskellige ting. Lad os starte fra toppen - øverst sidder der en sød lille blomst, med blade af opalitesten, der er lyserøde. Rundt omkring på smykket  sidder der flere opalite sten, disse har forskellige stenfarver, blandt andet grøn og hvid. Derudover sidder der også nogle få kubisk zirkonia sten i bunden af hjertet, samt på den modsatte side af blomsten. Sidst men ikke mindst, så sidder der også en stor klar sten i bundkuglen, samt en mindre klar sten i topkuglen.

Smykket er som sagt lavet af kirurgisk stål og hjertet er lavet af messing, men som du nok har opdaget, så er udgaverne på billedet i forskellige farver. Dette skyldes belægningen, som de har fået. Du kan derfor få smykket i en blank udgave, eller i en guld udgave, hvis der skal være lidt mere eksklusivitet over det.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-490
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Er smykket limet? Ja
Stentype Opalite
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med hjerte dekoreret med blomst og sten af opalite
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.