Navlepiercing med fødder til gravide

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er man gravid, vil kroppen ændre sig mere og mere, jo længere man kommer hen i graviditeten.

Har man samtidig en navlepiercing, er det ærgerligt at skulle sige farvel til den, pga. kropsændringer.

Med dette smykke, kan du beholde din navlepiercing, da smykkets stav er ekstra langt, så maven har godt med plads at boltre sig på.
Under staven sidder er lille vedhæng, som består af to små fødder. Du vælger selv farven på vedhænget, som kan være enten blå eller pink. Det vil jo være oplagt at vælge den farve, som man ofte forbinder med han- og hunkøn. Så med mindre du venter tvillinger og det både er en dreng og en pige, så er problemet ikke så stort :)

Staven er 25 mm. lang, men kan afkortes til en kortere længde, ved blot at klippe et stykke af staven og derefter skære et nyt gevind med kuglen. Staven er samtidig lavet af PTFE, som er super allergivenligt og perfekt til gravide pga. fleksibiliteten.

Se også vores andre graviditetssmykker. Og husk at graviditetssmykker er oplagte gaveidéer til den kommende mor.

Denne model skal afkortes i længden, så den passer til din gravide mave.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-158
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 25 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 51 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Vedhængslængde 17 mm.
Her er det kun selve vedhænget der er blevet målt. Altså delen der sidder under bundkuglen - Fra bunden af bundkuglen til bunden af vedhænget.
Materiale PTFE / Bioplast
Sekundær materiale Akryl
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med fødder til gravide
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.