Navlepiercing med drømmefanger

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Med denne navlepiercing kan du, med lidt held og overtro, fange de onde drømme eller onde ting der måtte være rundt om dig.

En drømmefanger, som denne navelpiercing er udstyret med, kan efter gammel overtro fange det onde i luften. Derfor blev de ofte hængt over et spædbarns vugge.
Drømmefangerens form skal imitere et spindelvæv, som jo også fanger alt hvad der kommer i spindet.

Du har nu muligheden for at gå rundt med en drømmefanger i navlen. Selve smykket består af en stav, med en kugle med sten i top og bund. Under bundkuglen sidder selve fangeren, hvor der er en perle i midten. Under drømmefangeren er to fjer, som man også ofte ser på en rigtig drømmefanger.

Målene er standard navlepiercing mål og smykket kan fås i følgende 6 farver

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-128
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 53 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Vedhængslængde 28 mm.
Her er det kun selve vedhænget der er blevet målt. Altså delen der sidder under bundkuglen - Fra bunden af bundkuglen til bunden af vedhænget.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Vedhænget er lavet af et andet materiale end selve staven og har derfor fået en belægning for at opnå samme farve som staven. Du kan læse mere om belægninger her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (18)
Elsker den
Karakter
Jeg elsker denne piercing, det har været min favorit lige siden jeg fik den.
Jeg bruger den så tit som muligt og elsker at den er tilpas lille til at den ikke hænger fast i bukserne.
Det eneste negative er at den sætter sig fast i striktrøjer men det opfatter jeg nu ikke som noget stort problem.
Så elsker den <3
Bedømt af Stine
Meget tilfreds!
Karakter
Jeg er meget tilfreds med piercingen men som med alle lange piercinger, så hænger de altid fast i trøjer og sårn, det kan man ikke gøre noget ved. Men ellers er jeg super tilfreds! Bedømt af E
Uden tvivl min favorit!
Karakter
Den er virkelig pæn! Har den i blå og farverne er helt tydelige på sommerbrun hud. har fået mange komplimenter og flere som spørger hvor jeg har købt den. Det her er uden tvivl min favorit! Bedømt af Linda
Ingen over, mange under!!
Karakter
Det her er den smukkeste navlepiercing jeg har bestilt!
Jeg elsker at den som allerede nævnt, ikke er for lang! Den sidder ikke fast i mine bukser og gør mig irriteret. Det eneste som var lidt dumt var at kuglerne og fjerne satte sig fast i min trøje men så må jeg bare undgå a bruge striktrøjer når jeg har den på :)
Jeg synes det er den perfekte piercing at starte ud med, fordi den er så let og så flot. Den er perfekt til brun sommerhud og sidder ikke fast i bukserne som andre gør.
Bedømt af Beate
Så tilfreds!
Karakter
Jeg er meget tilfreds med denne! Har haft kig på den længe så jeg blev rigtig glad da jeg fik øje på den i posten! Virkelig fin og flot, rigtig god længde som ikke er for lang! Bedømt af Pernille
Såå nydelig
Karakter
Denne navlepiercing er såå nydelig. Den har en perfekt længde :) Jeg har den i blå og er meget tilfreds! Jeg tror faktisk ikke der er noget jeg ikke kan li ved denne piercing :) Den er fejlfri :) Jeg anbefaler alle at købe den!!! Bedømt af TT
Love it !!!!
Karakter
Meget nyyyyydelig navlepiercing. Den er viiildt sød. Det er fedt at den ikke er så lang at den sætter sig fast som nogle piercinger gør. Og så elsker jeg webshoppen! Virkelig god service og ikke mindst hurtig levering. Andre webshops tager tit en uge om at sende til mig men her tog det kun to dage at få sendt helt til Norge! Helt utrolig hvis du spørger mig! Og så er der endda gratis fragt hvis man bestiller for over 149! Så foljens lad nu være med at spilde jeres penge i almindelige butikker. Du får mindst lige så gode og ikke mindst billige smykker her! Bedømt af Henni
Elsker
Karakter
Jeg har valgt at købe piercingen i turkis og den er sindssyg smuk, enkel og lige mig! Er virkelig glad for mit køb! Har dog ikke brugt den endnu men jeg glæder mig til jeg kan (min piercing heler stadig)! Bedømt af Benedicte
En smule skuffet
Karakter
Jeg valgte at bestille min i lyserød, da jeg syntes at det var den pæneste farve på billedet. Men når jeg så modtager piercingen, er den meget mere pink end den så ud på billedet, og perlen nede i selve drømmefangeren er nærmere lilla. Så øv øv. Ville ønske jeg havde bestilt den i en helt klar, eller turkis i stedet. Ellers er den super super fin. Bedømt af Natasha
sååå flot.
Karakter
den er så flot især i tyrkis den er vildt pæn, kan virkelig anbefales også er den ikke vildt stor så den bliver for voldsomt at have i navlen, den er helt perfekt. Bedømt af - Malene
<3<3<3
Karakter
Så SMUK Bedømt af Ignez
Den er sød
Karakter
Har haft den klare model i lang tid og går ikke med andet, den sidder perfekt i min navle. Bedømt af Agnethe
Top lækker...
Karakter
Den er både smuk og raffineret på sammen tid. Elsker selve ideen bag drømmefangeren. Top lækker og fem stjerner herfra ;) Bedømt af Nadine Matzen
Smuk
Karakter
Den med klar sten er så smuk. Har gået med den siden jeg fik den og er rigtig glad for den. Bedømt af Natasha Henriksen
indre indianer
Karakter
er tosset med den. simpelthen så glad for at jeg har købt den.. sinsyg smuk i turkis Bedømt af Sophie Ørsted
lige hvad jeg ønskede!
Karakter
kan godt nok ikke bruge smykket endnu da min navlepiercing stadig heler... men guud hvor jeg glæder mig til at det ikke bare skal ligge i skuffen for det er virkelig smukt!!! Bedømt af Krista Hansen
Flot piercing!
Karakter
Jeg modtog smykket i går, efter en dags ventetid, så levering var fantastisk hurtigt! Så de holder hvad de lover mht. til det.
Piercingen er også utrolig flot, men jeg synes desværre at staven er lidt for lang, så hvis den kunne laves i en kortere udgave ville det være fantastisk! :-)
Bedømt af Nathalia
Yndigt smykke.
Karakter
Virkelig fint smykke :). Jeg var bange for at smykket måske ville blive kæmpe, når der var en drømmefanger i, men størrelsen er helt fint :) Selve drømmefangeren er 1,5 cm i diameter og hele smykket, fra topkugle til enden af fjererne er ca. 5 cm. Jeg købte den lyserøde udgave, som jeg dog ikke vil kalde lyserød, men hot pink! Kuglen i drømmefangeren er også hot pink og ligner mest af alt en meget billig plastikkugle, hvilket er ærgeligt.
Pga. dette får smykket 'kun' 4 stjerner.
Bedømt af Anni
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med drømmefanger
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images