Navlepiercing med cirkel dekoreret med blomst og sten af opalite

Lagerstatus: På lager

159,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykket her er lavet af kirurgisk stål, og cirklen i bunden er lavet af messing. Hele herligheden har fået en omgang belægning, så du har mulighed for at vælge, hvilken farve smykket skal have. Det kunne være, at du altid har ønsket dig en rødguld navlepiercing, eller blot vil have en enkelt og elegant blank navlepiercing. Du kan bruge billedet til venstre som inspiration til din næste navlepiercing.

I bunden af smykket hænger der en cirkel, der som sagt er lavet af messing. På cirklen sidder der en masse forskelligt pynt. Der sidder eksempelvis en sød lille blomst, der er blevet besat med små opalitesten på bladene. Der sidder også andre små opalitesten i forskellige farver rundt omkring på cirklen. Sidst men ikke mindst, så er den resterende plads på cirklen blevet fyldt ud med små klare sten.

Hvis alt dette lyder som noget for dig, så skynd dig ind og vælg din fortrukne farve i kassen til højre og bestil i dag inden de alle er væk!

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-491
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Stentype Opalite
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med cirkel dekoreret med blomst og sten af opalite
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.