Navlepiercing med bogstav

Lagerstatus: På lager

Pris: 89,00 DKK

Nu kun: 29,00 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Nu har du muligheden for at gøre din navlepiercing en anelse mere personlig, ved at købe et navlepiercingsmykke med et bogstav som vedhæng.

Flere og flere er begyndt at give dette smykke væk i gave, med enten giverens eller modtageres initial. Bogstavet kan betyde andet end blot et fornavn. Et efternavn, et øgenavn eller noget helt tredje kan også være en mulighed. Lige meget hvad begrundelsen er for at vælge denne navlepiercing, så går du ikke helt galt i byen med denne piercing. Den er udført i kirurgisk stål, og designet i et klassisk design med en smuk klar sten i bundkuglen.

Du vælger selv hvilket bogstav du vil have tilsendt, i boksen herover.

Så forkæl enten dig selv med en navlepiercing eller giv den som gave til en du holder af.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-22
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Vedhænget er lavet af et andet materiale end selve staven og har derfor fået en belægning for at opnå samme farve som staven. Du kan læse mere om belægninger her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 7 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (8)
Som forventet
Karakter
Hej,
Hurtig levering, billig produkt, kvalitet som forventet.
Skal anbefale.
Bedømt af Jerome
F
Karakter
Super flot piercing og meget behagelig at have på, kan varmt anbefales ;-) Bedømt af Holst
God kvalitet
Karakter
Købte bogstavet "M", da det er første bogstav i mit navn og jeg er godt tilfreds med smykket. Jeg har endda haft det på i bad, uden at stenene er røget ud, så det er helt perfekt. Bedømt af Monika
Mega smuk
Karakter
Den er rigtig smuk og det er en jeg helt sikkert vil gå med Bedømt af Frederikke Holm
K
Karakter
Jeg er godt tilfreds med denne piercing - den er rigtig sød og så er den lidt personlig, ved at det er ens bogstav Bedømt af Kerstin S.
Navlepiercing - K
Karakter
Jeg synes at det er en helt vildt sød navlepiercing, den er personlig fordi det er K. Det kan f.eks. være ens forbogstav eller din kærestes forbogstav. Den sidder rigtig flot, og når solen eller lyset rammer den, skinner de små sten på den. Bedømt af Kathrine Bach Møller
Super fed piercing!
Karakter
Er rigtig glad for min piercing jeg har købt her, den er ikke ubehagelig at have på, som nogen vedhængssmykker kan være.
Synes dog stenene falder lidt af efterhånden, men lidt lim ovenpå hjælper :)
Bedømt af Sascha Norsbo
M
Karakter
Den er super flot, men den er en anelse for tung for mig :D Bedømt af Maiken
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med bogstav
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.