SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...
%

Navlepiercing med blomst og grønne sten

Tilbudspris 61,62 kr Normalpris 79,00 kr
På lager

Du finder nok ikke mange blomstermotiver der er lige så unikke som denne helt særlige blomst, der er indsat i stedet for en traditionel bundkugle i dette smykke. Blomsten som består af en midte med fem flotte blade udenom, er en fuldstændig fastmonteret del af dette smykke, så der er altså ingen løse vedhæng eller andet som hænger og dingler og kan sidde fast i tøjet af samme grund. Derfor kan du netop også trygt bruge denne navlepiercing til dagligdagsbrug.

De fem flotte blade er alle drejet en smule så de opnår en flot og naturtro dybde, med dimensioner der ikke blot ser flade ud. Hvert blad er hult inden i, med tre lige "tråde" der følger bladet i dets fulde længde. Hver tråd er desuden lavet med masser af små huller der som helhed giver et rigtig flot mønster. Det er altså et blomsterdesign med masser af luft og plads til at huden kan skimtes igennem smykkets smukke blomsterform.

Midten af denne overdådige blomst er gavmildt udstyret med en hel håndfuld små grønne sten, der sidder placeret lidt forskudt i forhold til hinanden. Denne særlige placering giver en ekstra høj glittereffekt, da de mange smukke sten er facetskårede og derfor fanger og reflekterer lyset fra stort set alle vinkler.

Detaljer
NavnNavlepiercing med blomst og grønne sten
SKUBelly-367
Product card text swatch1 color
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNavlestav
PlaceringNavle
Længde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse5 mm.
FarveBlank
Farve på stenPink/Grøn
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, vedhænget
Samlet længde34 mm.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Navlepiercing med blomst og grønne sten
Din bedømmelse
Navlepiercing med blomst og grønne sten