Navlepiercing i flere farver med butterfly

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her kan du få dig en navlepiercing med en fin og fiks lille butterfly i vedhænget. Den lille butterfly er diskret i størrelsen og kan dermed passe til de fleste og så er den selvfølgelig lavet som en ekstra feminin udgave, af den ellers traditionelle butterfly.

Den lille butterfly er udstyret med seks skinnende klare sten på hver "vinge" så det giver altså ialt 24 små klare sten der alle funkler og glimter om kap med hinanden. Stenene er alle skåret med "diamant-cut" med mange flader, som alle fanger og reflekterer lyset når det rammer dem. Så det bliver et helt lille lysshow af glimt og glitter når bæreren af dette smykke bevæger sig og alle 24 sten kommer i spil.

Både top- og bundkugle er ligeledes udstyret med en klar sten hver og der er frit valg mellem de tre varianter som smykket fås i. Du kan f.eks. gå efter den klassiske blanke model hvor sten og materiale nærmest står i symbiose sammen. Eller du kan vælge den lidt mere elegante vej med en af de dejlige gyldne modeller, hvor sten og materiale står i skarpere kontrast til hinanden. Alle tre modeller er smukke og unikke på hver deres måde så det er kun et spørgsmål om personlig smag og behag.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-368
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 21 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 7 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing i flere farver med butterfly
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.