Navlepiercing af zirkonguld

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Flot navlepiercing af zirkonguld med valgfri farve sten.

Zirkonguld ligner ægte guld, men er i virkeligheden titanium af højeste kvalitet. Det er guldfarvet titanium som er belagt med en beskyttende hinde så det holder rigtig godt på farven.

Zirkon er både hyper allergivenligt, og samtidigt mere holdbart end selv ægte guld. 

Du kan bestille denne navlepiercing med mange forskellige farver sten her. Vælg blot hvilken farve du ønsker i boksen ovenfor.

På grund af materialets kvalitet, kan dette smykke bruges i alle typer piercinger, også i dem der ikke er færdigthelet. Så hvis du godt kunne tænke dig en anden piercing, men ikke må skifte endnu, kan du med fordel benytte zirkonguld da det sagtens kan bruges i en ikke helet piercing.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-71
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Kuglestørrelse 4 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (7)
Super
Karakter
Super fint smykke og hurtig levering. Kan godt lide at kuglerne ikke er så store. Kan ikke sige noget om holdbarhed endnu, men er rigtig tilfreds so far! Bedømt af Clara
Feminint, ædelt og enkelt
Karakter
Smykket er i mine øjne det perfekte helårssmykke, da det er feminint, enkelt og samtidig smukt.
Materialet på smykket perfekt, da jeg har en næsten nylavet piercing, som skal passes på, så dette smykke er klart mit foretrukne fremover.
Alt i alt et superædelt og feminint smykke :)
Bedømt af Sanni
Super flor
Karakter
God og hurtig levering og smykke i flot stand. Bedømt af Nat
Tilfreds men lidt lille smykke :-)
Karakter
Flot guld farve smykket har. Dog er smykket mindre end nogle af de andre på 10 mm, da den har en forholdsvis lile bund- og top kugle, men alt i alt er det en super pæn navlepiercing. Bedømt af Simone
Super
Karakter
Det er en super flot navlepiercing, jeg var lidt skeptisk med farven, men den er rigtig flot. Og farven ligner rigtig godt den der er på billedet!
Og prisen er jo også rigtig lækker. Så overhovedet ikke noget negativt fra mig af ;)
Bedømt af Louise
Nice
Karakter
Den er super fed! Elsker grøn/blå, med guld! Det ser bare så nice ud! Jeg elsker virkelig den Piercing Bedømt af Sarah Hassan
Drømme smykket!
Karakter
Den her navlepiercing er ganske enkelt noget af det smukkeste jeg nogensinde har set. Den er super enkel og lækker, meget feminin og sexet synes jeg! Bedømt af Sarah E.
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af zirkonguld
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Kundebilleder