Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Navlepiercing af titanium med selvlysende akrylkugler

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Navlepiercinger kan være rigtig lang tid om at hele, da de sidder i et område med meget bevægelse. Men har man først fået en navlepiercing, vil man også gerne have noget andet i navlen end det smykke man fik piercet i. Desværre er kirurgisk stål ikke anbefalelsesværdigt i nye piercinger - Det er titanium derimod og det er lige hvad denne model er lavet af.

Staven er som standard 10 mm. lang og 1,6 mm. tyk. Passer de mål ikke din navle, har du dog mulighed for at vælge en kortere eller længere længde på staven.

I hver ende af staven sidder en kugle, som er henholdsvis top- og bundkuglen. Disse kugler er lavet af akryl og vil, når de er blevet opladet under kraftig belysning, lyse i mørke i en lille tidsperiode. Forvent ikke at du kan lyse et mørkelagt rum op med denne piercing :)

Modellen her findes også i ren plastik i flere farver: Glow in the dark navlepiercing.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-185
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 24 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (3)
Min favorit!
Karakter
Jeg var lidt bange for at farven ikke ville være lige så god som på billedet, da jeg bestilte denne navlepiercing.....MEN det var den! Virkelig flot farve som er rigtig god. Og det tog ikke lang tid fra jeg bestilte til de var her så jeg er meget tilfreds! Bedømt af Pernille
:)
Karakter
Det er virkelig morsomt at se at navlepiercingen ren faktisk lyser. Bedømt af Maja
Min mening
Karakter
Jeg elsker den! Den er SÅ fed :D Bedømt af Ninette
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af titanium med selvlysende akrylkugler
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.