Navlepiercing af kirurgisk stål med opalsten

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Må din navlepiercing gerne være lidt frisk og frejdig, i stedet for bare det sædvanlige look? Så tjek denne flotte navlepiercing ud, som virkelig er lidt af en opmærksomhedsfanger. Smykket her fås i to forskellige modeller, nemlig en blank og en guldfarvet, som så hver især fås, med en opalsten i et helt hav af herlige farver.

Den smukke opalsten rangerer i flere forskellige nuancer, alt afhængig af, hvordan lyset lige falder på den. Du kan vælge mellem en masse flotte farver, som går lige fra den blide og feminine ende af farveskalaen, og over til de flotte stærke farver, som nok giver den største blikfangseffekt. Opalstenen bliver holdt på plads af fire små fangarme, som griber om stenen bagfra, og sørger for at den bliver siddende godt og sikkert, hvor den skal.

Smykket her er enkelt og tidløst, samtidig med at det har et helt unikt udtryk. Det er det perfekte smykke til dig, som ikke er til de alt for tøsede designs, men som heller ikke vil lade dig spise af med designs uden opfindsomhed. Du får her et virkelig dejligt navlesmykke, med masser af liv, sjæl og sprælske farver.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-401
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 22 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Er smykket limet? Ja
Stentype Resin opal
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 7 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Smuk navlepiercing
Karakter
Meget smuk navlepiercing, lever op til forventningerne. Bedømt af M
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af kirurgisk stål med opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images