Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Navlepiercing af kirurgisk stål med opalsten

79,00 kr
På lager

Må din navlepiercing gerne være lidt frisk og frejdig, i stedet for bare det sædvanlige look? Så tjek denne flotte navlepiercing ud, som virkelig er lidt af en opmærksomhedsfanger. Smykket her fås i to forskellige modeller, nemlig en blank og en guldfarvet, som så hver især fås, med en opalsten i et helt hav af herlige farver.

Den smukke opalsten rangerer i flere forskellige nuancer, alt afhængig af, hvordan lyset lige falder på den. Du kan vælge mellem en masse flotte farver, som går lige fra den blide og feminine ende af farveskalaen, og over til de flotte stærke farver, som nok giver den største blikfangseffekt. Opalstenen bliver holdt på plads af fire små fangarme, som griber om stenen bagfra, og sørger for at den bliver siddende godt og sikkert, hvor den skal.

Smykket her er enkelt og tidløst, samtidig med at det har et helt unikt udtryk. Det er det perfekte smykke til dig, som ikke er til de alt for tøsede designs, men som heller ikke vil lade dig spise af med designs uden opfindsomhed. Du får her et virkelig dejligt navlesmykke, med masser af liv, sjæl og sprælske farver.

Detaljer
NavnNavlepiercing af kirurgisk stål med opalsten
SKUBelly-401
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNavlestav
PlaceringNavle
Længde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse5 mm.
Bundkugle7 mm.
StentypeResin opal
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Samlet længde22 mm.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Navlepiercing af kirurgisk stål med opalsten
Din bedømmelse
Navlepiercing af kirurgisk stål med opalsten