Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Navlepiercing af 14 karat guld med udstanset hjerte

Lagerstatus: På lager

1.499,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

På billedet længere oppe på siden finder du en lidt mere ekstravagant navlepiercing. Hele smykket her er nemlig lavet af det ekslusive materiale 14 karat guld. Hertil kan du vælge mellem to forskellige udgaver af smykket, nemlig en helt almindelig 14 karat guldudgave og en 14 karat hvidguldsudgave - begge udgaver er lige skønne. I smykkets topkugle sidder den en lille klar facetskåret sten - du kan som tilvalg også vælge en topkugle uden sten, hvis dette passer bedre til dig.

For enden af smykket sidder der et lille hjerte, som har fået udstanset et endnu mindre hjerte i midten af sig. Hjertet er blevet udsmykket med nogle små klare sten - stenene vil altid være klare uanset, hvilken model af smykket du vælger. Rundt om stenene sidder der små linjer, som giver en form for dybde til hjertet og gør det mere levende at se på.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-473
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 4 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med udstanset hjerte
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.