Navlepiercing af 14 karat guld med trekanter

Lagerstatus: På lager

1.899,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Meget flot og utrolig gennemført navlepiercing som både vil give dig et feminint og elegant look på samme tid. Bundkuglen er lidt anderledes end sædvanligt i og med at den er firkantet i stedet for rund, som det ellers for det meste ses i navlepiercinger.

Lige under bundkuglen hænger en lille klase af blomster som tilsammen udgør en trekant. Klasen munder ud i en enkelt blomst i midten hvorefter motivet spejlvendes med en ny trekantet klase blomster. Smykket fuldendes med en flot trekantet sten allernederst. Den nederste trekant har let buede kanter så den fremstår med en mere blød facon end en almindelig trekant. De buede kanter i den nederste sten, giver smykket et smukt og feminint helhedsindtryk.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-28
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 4.5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med trekanter
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.