Navlepiercing af 14 karat guld med tre firkantede sten

Lagerstatus: På lager

1.499,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her ser du en virkelig lækker navlepiercing i et yderst stilfuldt design, som lyser langt væk af god kvalitet. Materialet er ægte 14 karat guld og smykket er designet så staven vender omvendt. Når staven vender omvendt er den placeret bagved resten af smykket og er dermed ikke videre synlig når smykket er i brug.

Den del af smykket som vil være synlig, er vedhænget med de tre smukke klare sten. Egentlig er det dog slet ikke et vedhæng, da der ikke er noget som hænger løst på dette smykke. Du behøver dermed ikke være bange for at flagrende løsdele skal sætte sig fast i tøjet.

Denne tidsløse navlepiercing er udstyret med tre flotte firkantede sten som vender med spidserne mod hinanden i en flot lodret formation. Smykket sættes i oppefra og ned, således at det vil lægge sig ud over, og skjule, det meste af selve navlen.

Denne navlepiercing er perfekt til dig som er bevidst om både kvalitet samt funktionalitet, i dine smykker. Alternativt vil det selvfølgelig også være perfekt som gave til en du har kær og som kun fortjener det bedste af det bedste.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-387
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 20 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Materiale 14 kt. guld
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 4.5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med tre firkantede sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.