Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Navlepiercing af 14 karat guld med to sten i vedhæng

Lagerstatus: På lager

1.269,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du en super fin, og meget enkel navlepiercing, der vil kunne bruges til enhver lejlighed. Den flotte navlepiercing er lavet af 14 karat guld, og er dermed et af de bedste materialer du kan vælge at sætte i din piercinger.

Denne model har to løst hængende snore hvor der i hver ende i en lille ring er et lille blad med en sten i hver. Snorene er samlet samme sted, af en større sten som er fast monteret på staven. Denne sten holdes fast af 4 små fangarme, som sørger for at stenen bliver på sin plads. Samtidig fylder armene så lidt på smykket at det er stenen og ikke de små fangarme man ligge mærke til.

Alt i alt et yndigt smykke, som udstråler lidt mer eeksklusivitet end alle andre smykker af kirurgisk stål eller titanium og som samtidig kan bruges til mange forskellige lejligeheder.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-432
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med to sten i vedhæng
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.