Navlepiercing af 14 karat guld med stor trekantet sten

Lagerstatus: På lager

1.499,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du vild med luksussmykker og allerhelst dem af ægte guld? Så se denne ekstravagante navlepiercing af 14 karat guld som oser langt væk af god stil. Denne navlepiercing er både simpel og kæk i sit design, med en enkel stor trekantet sten som er fastgjort til bundkuglen. Det er dog ikke en almindelig bundkugle som vi normalt kender dem, nej denne her er udformet som en rund skive i lodret stilling, med et hul i midten som stenen sidder fast i.

Her er der virkelig tale om et smykke til den kvalitetsbevidste kvinde, både hvad angår materiale og design. Så hvis du er hende som kun køber det bedste til dig selv, eller måske ham der leder efter den perfekte gave til kvinden i sit liv, så vil dette dejlige luksussmykke være et rigtig godt bud. Du får ikke kun et ægte guldsmykke når du køber denne navlepiercing - Du får et smykke med et statement af både klasse og stil.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-351
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 4.5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med stor trekantet sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.