Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Navlepiercing af 14 karat guld med stor sten

Lagerstatus: På lager

1.299,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Kunne du tænke dig at have et nyt piercingsmykke til din navlepiercing i virkelig god kvalitet - Så er denne navlepiercing i 14 karat guld med en stor sten et sikkert valg. I toppen sidder der en 5 mm. topkugle mens der i bunden er placeret en 10 mm. stor sten i valgfri farve, så der kommer ekstra meget sten til syne i bunden, hvilket vil få din navlepiercing til at stå rigtig flot frem.

Her får du nemlig et navlesmykke, som ikke ligner de almindelige smykker med sølv- eller guldlook. Denne navlepiercing af ren 14 karat guld med sin store sten, er udført i et både stilrent og brugervenligt design. Som skrevet ovenfor, kan denne model tilmed vælges i valgfri stenfarve. Det er dog ikke kun farven på stenene som udgør en forskel på de forskellige modeller. Som du også vil bemærke er der forskellige priser på de forskellige farver. Det skyldes simpelthen at der er forskel på de forskellige sten og deres sjældenhed. Der er nemlig tale om forskellige typer af ædelsten. Nedenfor kan du læse lidt om de forskellige sten og den betydning der symbolsk er lagt i hver enkel.så du kan basere dit valg af sten ud fra deres betydning.

Brun - Røget kvarts er en krystal som siges at fremme jordforbindelsen samt hindre eller fjerne negativitet.

Gul - Citron kvarts menes at besidde en optimistisk samt kreativ indvirkning på den som bærer den.

Lyseblå - Himmelblå topaz skulle have en positiv effekt på evnen til at udtrykke sig, både på skrift samt i tale.

Blå - Den blå topaz påvirker gode egenskaber som indsigt samt artistisk udfoldelse

Gul - Citrine er en gylden ædelsten som siges at styrke selvtilliden samt evnen til at tænke klart.

Blodrød - Den røde garnet er en sten som fremmer stabilitet samt vitalitet på det jordnære plan.

Lilla - amatysten er en smuk sten som står for helbrfedelse samt beskyttelse. Nogle bruger den også mod søvnproblemer.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-161
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 28 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Materiale 14 kt. guld
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Kuglestørrelse 4 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 10 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med stor sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.