Navlepiercing af 14 karat guld med stor rund centersten

Lagerstatus: På lager

1.949,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Leder du efter en lækker og luksuriøs navlepiercing, så kunne denne piercing lige være noget for dig.

Navlepiercingen er lavet af 14 karat guld, med de fineste klare sten, der er med til at gøre dette smykke yderst lækkert, og eksklusivt.
Den store centersten er midtpunktet for hele smykket, og er den del af smykket som øjet først bliver draget af. Rundt om centerstenen er der helt ud til den yderste kant, i et firkantet mønster, placeret små klare sten som omkranser midterstenen og giver piercingen et luksuriøst og elegant look.

De fleste guldfarvede piercinger bliver lavet af kirurgisk stål, hvor disse har fået en gylden belægning. Denne kan med tiden, alt efter brug, blive slidt af. Men ved dette fine smykke, er materialet 14 karat guld hele vejen igennem. Altså vil der ikke være nogen belægning der kan slides af. Der vil heller ikke være noget i materialet der kan give nogen form for allergi, eller irritation.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-178
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 30 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 4.5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med stor rund centersten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.