SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Navlepiercing af 14 karat guld med stor opalsten

2.099,00 kr
På lager

Her har du muligheden for at få fingrene i den lækreste luksus man næsten er i stand til at forestille sig. Smykket her er en sand dronning værdig, med sit stilfulde design, og ulastelige kvalitet. Materialet er ægte 14 karat guld fra ende til anden, så du er helt sikker på, at der er tale om en kvalitet, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne kvinde.

Smykket er lavet ud i ét stykke, og indeholder derfor ikke nogle former for løse vedhæng. Det gør det rigtig godt egnet til hyppig brug, da man ikke er nød til at være så opmærksom på, om det skulle ske at hænge fast i tøjet.

Den øverste del består af en almindelig rund topkugle, her dekoreret med en skøn klar sten. Den klare sten i topkuglen danner en ensartet tråd i designet, da den matcher perfekt til den ovale ramme af små klare sten, som ses nederst i smykket. Hernede finder du nemlig hjertet af denne bedårende navlepiercing, i form af en fantastisk flot opalsten, i en imponerende størrelse, man ikke kan undgå at lægge mærke til. Den smukke opalsten har et helt unikt farvespil, som virkelig gør dette smykke, til noget helt særligt.

Detaljer
NavnNavlepiercing af 14 karat guld med stor opalsten
SKUBelly-397
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNavlestav
PlaceringNavle
Længde10 mm.
Kuglestørrelse5 mm.
StentypeSyntetisk opal
Antal enheder1 stk.
Samlet længde30 mm.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Navlepiercing af 14 karat guld med stor opalsten
Din bedømmelse
Navlepiercing af 14 karat guld med stor opalsten