Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Navlepiercing af 14 karat guld med stor dråbesten

Lagerstatus: På lager

1.899,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nogle gange har man bare ikke lyst til at gå på kompromis med hverken det ene eller det andet, for nogle gange er det kun det bedste, som er godt nok. Heldigvis er det den helt rette ånd at have, når man kigger nærmere på denne vanvittig smukke, og næsten majestætiske, navlepiercing.

Smykket her af lavet af ægte 14 karat guld, og er designet helt uden løse vedhæng, som gør det velegnet til daglig brug, og det ville da også være synd hvis så pragtfuldt et smykke, ikke blev brugt så meget og så ofte som muligt. Når smykket er lavet ud i ét stykke, uden løse vedhæng, kommer det nemlig ikke så nemt til at hænge fast i tøjet, som hvis der havde været et løst vedhæng påsat.

Topkuglen er dekoreret med en enkelt klar sten, som matcher hele perlerækken af små smukke klare sten, der sidder som en fornem ramme, rundt om den dråbeformede sten i centrum. Den dejlige dråbeformede sten er imponerende stor, og så fås den endda både i sort samt i lyserød. Den sorte model er perfekt til hende som ønsker et kvalitetssmykke med lidt kant i sit udtryk, mens den lyserøde model udstråler masser af feminin kvindelighed.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-396
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale 14 kt. guld
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med stor dråbesten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.