Navlepiercing af 14 karat guld med stor dråbe

Lagerstatus: På lager

2.099,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Elegant navlepiercing af det pureste guld med meget smukt dråbevedhæng, som ikke kan undgå at dreje hoveder når den hænger i maven på en som går forbi. Allernederst sidder der en stor dråbeformet klar sten, som straks fanger blikket. Dråben er så på fornemmeste vis, omkranset af en lang perlerække af bittesmå glimtende sten. Tilsammen danner de et sandt overflødighedshorn af glimtende sten som emmer langt væk af klasse og stil.

Den store pragtfulde dråbe hænger løst ned fra en lille enkel rund sten, som igen hænger løst fra en lille omvendt dråbe. Den lille omvendte dråbe hænger ligeledes løst ned fra selve bundkuglen sådan at smykket i sin helhed, bevæger sig frit og naturligt.

Dette smykke signalerer kvalietet og elegance for alle pengene og er yderst velegnet til den kræsne kvinde der er bevidst om sin egen høje standard.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-328
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 52 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Vedhængslængde 31 mm.
Her er det kun selve vedhænget der er blevet målt. Altså delen der sidder under bundkuglen - Fra bunden af bundkuglen til bunden af vedhænget.
Er smykket limet? Ja
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med stor dråbe
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.