Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Navlepiercing af 14 karat guld med stenkant og bue

Lagerstatus: På lager

1.749,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du til det lidt skæve, men vil ikke gå på kompromis med kvaliteten, så kunne dette smykke være smykket for dig.
Denne navlepiercing er ikke lavet til at skulle ligne noget bestemt, men med de runde former, og de klare sten er smykket lækkert, og feminint at se på. Trods designet ikke har en bestemt form, er designet tidsløst, og kan derfor bruges til enhver lejlighed.
De fine klare sten gør smykket klassisk at se på, men gør også at smykket skinner flot når lyset rammer din navlepiercing.

Navlepiercingen er lavet af 14 karat guld, som er et lækkert materiale at bruge i sine piercinger, da man ikke skal være bange for at kroppen ikke kan tåle det.

Almindelige guldbelagte smykker af kirurgisk stål, kan med tiden miste deres farve, men det skal man ikke være bange for ved dette smykke. Med smykker lavet af 14 karat er farven gennemgående, og vil derfor altid forblive den samme.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-431
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 49 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Vedhængslængde 27 mm.
Her er det kun selve vedhænget der er blevet målt. Altså delen der sidder under bundkuglen - Fra bunden af bundkuglen til bunden af vedhænget.
Materiale 14 kt. guld
Stentype Kubisk zirkonia
Farve Guld
Kuglestørrelse 4.5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med stenkant og bue
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.