Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Navlepiercing af 14 karat guld med stenbesat sommerfugl

Lagerstatus: På lager

2.749,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Søger du en fin, og feminin navlepiercing, så har du her smykket.
Ikke alene er smykket lavet med den fineste sommerfugl fyldt med små funklende sten, den er også lavet af det bedste materiale du kan ønske dig til din piercing. Navlepiercingen er nemlig lavet at 14 karat guld, der er noget af det bedste du kan bruge i dine piercinger, hvis du vil være sikker på ikke at få nogen form for udslæt, eller eksem.

Den lille sommerfugl hænger i en øsken, som gør, at der er flot bevægelse i smykket. Når lyser rammer alle de små sten, giver det et flot spil, der er med til at give netop din navlepiercing ekstra opmærksomhed. Lige over sommerfuglen er der monteret en større sten, som er med til at give smykket en fin helhed, og binder sommerfuglen sammen med resten af smykket.
Du vælger selv, om du vil have smykket i guldfarve, eller i hvidguld. Hver især er de super flotte, og fremhæver på hver deres måde stenene og sommerfuglen på flotteste vis.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-39
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med stenbesat sommerfugl
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.