Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Navlepiercing af 14 karat guld med stenbesat sløjfe

Lagerstatus: På lager

2.899,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

En navlepiercinger er for det meste utrolig flot, uanset hvem der har en. Dette smykke, som er lavet af 14 karat guld, tilføjer dog ikke bare lidt, men en hel del ekstra til den der bærer den. Smykkets lillepige-design i form af den søde sløjfe, får smykket til at se sødst ud. Men tænker man på det faktum, at smykket er lavet af ægte 14 karat guld, bliver smykket taget til en hel anden liga, hvor det ekstravagante guld og den søde sløjfe til sammen gør at smykket bare ikke fås smukkere. Det skulle da lige være hvis de små sten blev skiftet ud med diamanter, men det er desværre ikke tilfældet her.

Smykket måler i hele sin længde 39 mm., hvor vedhænget udgør ca. 18 mm. I topkuglen er der monteret en lille sten, som sammen med de mange sten i sløjfen og stenen i bundkuglen giver smykket sin røde tråd.
Du kan vælge dette flotte guldsmykke i henholdsvis almindelig gul guld eller du kan vælge at bestille det i den mere nedtonede variant, hvidguld. Uanset hvilket af de to modeller du vælger, vil du få et smykke der er lavet af ægte 14 karat guld.

Giv enten smykket som en sød gave eller køb det til dig selv (hvis du er kvinde og har en navlepiercing, vel at mærke. Ellers vil det være dumt)

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-411
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 39 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Vedhængslængde 18 mm.
Her er det kun selve vedhænget der er blevet målt. Altså delen der sidder under bundkuglen - Fra bunden af bundkuglen til bunden af vedhænget.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Kuglestørrelse 4.5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med stenbesat sløjfe
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.