Navlepiercing af 14 karat guld med stenbesat krone

Lagerstatus: På lager

1.799,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Det bliver ikke meget smukkere eller mere ekstravagant end denne yndige navlepiercing af det pureste guld. Smykket består af en 10 mm. stav med en stenbesat topkugle samt en almindelig massiv bundkugle. Under bundkuglen finder du dog det kæreste vedhæng, i form af en smuk tre-takket krone der er tæt besat med funklende flotte sten fra ende til anden.

Kronen er udført i et enkelt men yderst stilfuldt design som vil passse perfekt til enhver smuk prinsesse, der kun fortjener det bedste af det bedste. Kvaliteten er naturligvis helt i top og smykket vil helt sikkert skabe blikfang med sine mange skinnende smukke sten der på alle måder er sat med gavmild hånd.

Så hvis du føler dig fristet af prinsesse looket eller kender en som vil værdsætte dette skønne og værdigfulde smykke, så skynd dig at bestil det allerede i dag.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-386
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med stenbesat krone
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.