Navlepiercing af 14 karat guld med stenbesat anker

Lagerstatus: På lager

2.449,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er på jagt efter et nyt smykke til din navlepiercing og samtidig gerne vil have et smykke af et materiale der er mere eksklusivt end kirurgisk stål eller titanium, så ser du lige nu på det helt rette smykke. Er du samtidig vild med den maritime livsstil eller synes du bare et anker er et flot eller har en god symoblisme, gør det kun situationen bedre.

Hele smykket du ser på billedet herover, er lavet af 14 karat guld, hvor der i vedhænget er et sødt lille anker, som er prydet med små klare sten over det hele. Ankeret måler ca. 19x12 mm. og ligner et hvilket som helts anker med sine to fangarrme og en tværgående pind i toppen, som nærmest danner et kors.
Ankeret hænger under en 6 mm. stor sten i bunden af staven. Fælles for begge smykker er størrelsen samt farven på stenene i top- og bundkugle samt på ankeret. Ellers er det op til dig, om du vil have den mere almindelige gule guldvariant eller om du hellere vil have den mere nedtonede hvidguldsvariant. Begge varianter er naturligvis ægte 14 karat guld.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-145
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 44 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Vedhængslængde 23 mm.
Her er det kun selve vedhænget der er blevet målt. Altså delen der sidder under bundkuglen - Fra bunden af bundkuglen til bunden af vedhænget.
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med stenbesat anker
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.