Navlepiercing af 14 karat guld med sommerfugl af sten

Lagerstatus: På lager

1.599,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Så yndig og helt igennem bedårende navlepiercing af det pureste guld. Dette smykke er lavet af ægte 14 karat guld så her er der virkelig tale om kvalitet hele vejen igennem. Hvis du bare trænger til at forkæle dig selv eller en du holder af, så er denne navlepiercing et rigtig godt valg. Der er hverken gået på kompromis med kvaliteten eller det super søde design i denne navlepiercing.

Motivet forestiller en sart lille sommerfugl selv om der intet sart er over sommerfuglen i sig selv. Den er formet af fire aflange sten som alle sidder rigtig godt fast med små fangarme der er formet direkte i guldet.

Du kan vælge det smukke sommerfuglesmykke i to forskellige farver. Der er den klare variant som nok er den mest klassiske men hvis du gerne vil have det ekstra piget og feminint, kan du også vælge den lyserøde variant. Det er kun et spørgsmål om smag og behag for begge farver står sig lige smukt til denne navlepiercing af guld, på hver sin måde.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-310
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med sommerfugl af sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.