Navlepiercing af 14 karat guld med oval sten

Lagerstatus: På lager

1.999,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Stor flot navlepiercing med oval sten i bedste blærerøvsstil. Den store ovale sten der også fungerer som bundkugle, er facetslebet som en diamant så lyset reflekteres i den fra alle vinkler, når det rammer den. Stenen holdes på plads i midten af en stor luksuriøs 8-kant af guld med en bred kant. Hele vejen rundt i kanten sidder der så en masse små klare sten som på flotteste vis, indrammer den store ovale sten.

Der er næsten noget royalt over selve designet, så hvs du leder efter en gave til prinsessen derhjemme så har du muligvis fundet den her. Alt i alt er det et superflot og meget bemærkelsesværdigt smykke til hende som aldrig kunne drømme om at sætte dit lys under en skæppe :-)

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-327
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Er smykket limet? Ja
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med oval sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.