Navlepiercing af 14 karat guld med opal sten

Lagerstatus: På lager

1.099,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Meget smuk navlepiercing af 14 karat guld med en helt unik opal sten som bundkugle. Opalstenen er meget speciel idet den indeholder og reflekterer næsten alle regnbuens farver. Den er ser utrolig smuk ud når lyset rammer den og er i evig forandring da farverne spiller og skifter, alt afhængig af hvilken vinkel man lige ser den fra.

Mange specifikke sten har fået tilskrevet en bestemt betydning og her er Opal stenen ingen undtagelse. Opal stenen er i den forbindelse blevet forbundet med ting som for eksempel: kreativitet, gode drømme og forandring, som den efter sigende skulle have en positiv indvirkning på.

Stenen er dog virkelig flot i sig selv og gør sig godt som kronen på værket i denne unikke navlepiercing af ægte guld. Så hvis du både er til smykker hvor kvaliteten er helt i top, samt det specielle, unikke og særprægede, så er denne navlepiercing med den flotte opalsten et oplagt valg.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-5
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Syntetisk opal
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med opal sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images