Navlepiercing af 14 karat guld med multifarvet sten

Lagerstatus: På lager

1.199,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du den yndigste navlepiercing af det pureste guld som bestemt vil være enhver kvalitetsbevidst pige værdig. Denne smukke gyldne drøm af en navlepiercing, er udstyret med den skønneste multifarvede sten i bundkuglen. Stenen rangerer i flere forskellige farver men er skåret så der er fire farver der tydeligt kontraster til hinanden. Det er samtidig også de fire farver som er nemmest at spotte i stenen. Det er alle fire meget klare og friske farver som ser super flotte ud når de kontraster til hinanden på den måde de gør.

Du har mulighed for at vælge dette vidunderlige smykke i fem forskellige designs. Du kan f.eks. vælge en af de mest klassiske designs, nemlig den runde eller den firkantede, som begge er tidløse i deres udtryk. Alternativt kan du også vælge den med en aflang firkantet sten, som udstråler lidt ekstra luksus med sin større sten, eller du kan gå efter det romantiske hjerte som vil passe perfekt til ethvert ungpigehjerte. Sidst men ikke mindst, er der også den dråbeformede model som kan føre tankerne hen på en tåre eller en dråbe dug på et blad i naturen.

Valget er helt dit eget så du vælger blot det design som du synes passer bedst til dig eller som ganske enkelt bare falder mest i din smag. Skynd dig at bestil denne virkelig smukke navlepiercing med den helt unikke sten allerede i dag - fordi du fortjener det absolut bedste.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-275
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale 14 kt. guld
Er smykket limet? Ja
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med multifarvet sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.