Navlepiercing af 14 karat guld med langbladet blomst

Lagerstatus: På lager

1.699,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Navlepiercingen du ser her, er af 14 karat guld og måler 3 cm fra top til bund. Smykket har lange slanke blomsterblade i stil med den velkendte Marguerit men dog uden at være en kopi af margueritten. I stedet har dette smykke sit helt eget enkle samt unikke design. Der findes mange forskellige blomstermotiver på navlepiercinger men her har vi luksusudgaven med store smukke blade der glimter som dug i solen.

Denne navlepiercing er overdådig og elegant uden at være prangende og vil klæde enhver tænkelig pigenavle med sit enkle men flotte blomsterdesign.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-4
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med langbladet blomst
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.