Navlepiercing af 14 karat guld med kors af sten

Lagerstatus: På lager

1.899,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Meget lækker navlepiercing af 14 karat guld med et vedhæng i det klassiske design som forestiller et kors. Der er kræset for detaljerme i dette kors som først har fået formet nogle tynde dobbelte kanter direkte ud af guldet, som derefter er fyldt op inden i med tætsiddende klare sten. Korset er dog lidt specielt lavet da der ingen "lukkede kanter" er i enderne, hvor det i stedet for blot stopper ved den sidste sten. Det giver korset som helhed et mere åbent og "ungt" look, frem for den traditionelle, og mere kantede måde at lave kors på.

Så hvis du er til det klassiske look som har fået et frisk tvist i sit design - og som vel at mærke af lavet af ægte 14 karat guld - så kunne denne navlepiercing med det åbne kors være et oplagt smykkevalg for dig.

Læg smykket i kurven og køb denne 14 karat navlepiercing allerede i dag og så vil vi levere det direkte til din postkasse.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-344
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med kors af sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.