Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Navlepiercing af 14 karat guld med fem sten

Lagerstatus: På lager

1.599,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du en meget smuk navlepiercing som er lavet af 14 karat guld, til hende som går målrettet efter både stil og kvalitet. Denne navlepiercing har det særlige top-down design, som gør den ekstra velegnet til omvendte navlepiercinger, hvor hullet sidder under navlen. Det ses som oftes ved navlepiercinger at piercinghullet går fra navlen og til et punkt lige over navlen, men der er også nogle som vælger at få det lavet lige modsat, så det går fra navlen og til et punkt under navlen.

Det kan dog være en udfordring at finde smykker der sidder godt i en omvendt navlepiercing og det er her at top-down designet er helt genialt. Designet betyder at det er bundkuglen som er aftagelig, i stedet for topkuglen som det ses ved de fleste navlepiercinger. I det her konkrete tilfælde betyder det at smykket med de fem flotte sten, vil sidde så stenene løber fra navlen og lidt ned, hvis man har en omvendt navlepiercing. Har man derimod en helt almindelig navlepiercing, så vil stenene sidde fra punktet lige over navlen og ned til selve navlen. Så smykket kan bruges på begge måder til begge type piercinger og er på den måde helt unikt.

Du kan få dette multianvendelige kvalitetssmykke med to forskellige farver sten. Du vælger selvfølgelig selv om det skal være den klare eller lyserøde variant, som begge er lige søde på hver sin måde. Du vælger din foretrukne farve i boksene ved siden af billedet, før du lægger varen i kurven og fortsætter din bestilling.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-113
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale 14 kt. guld
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med fem sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.