Navlepiercing af 14 karat guld med englevinger og hjertesten

Lagerstatus: På lager

1.559,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

En super flot navlepiercing med det sødeste vedhæng, lavet i det bedste materiale.
Vedhænget er udformet som en hjertesten der har fået små vinger. Under hjertet hænger der i en øsken to guldsnore der i hver sin ende har monteret en klar sten der er med til at fuldende smykket.
Over hjertet er der også monteret en stor sten. Denne sidder fast på staven, og kan ikke skrues af. Det eneste der kan skrues af denne navlepiercing er topkuglen, som også er forsynet med en fin klar sten. Selve hjertet hænger løst i en øsken, som giver flot bevægelse til smykket. Det kan næsten ligne at det lille hjerte flyver afsted.

Navlepiercingen er lavet af det bedste materiale du kan byde dine piercinger. Smykket er lavet af 14 karat guld, der vil holde på sin flotte farve selvom smykket vil blive brugt flittigt. I modsætning til de normale guldfarvede navlepiercinger, der er lavet af kirurgisk stål og derefter har fået en belægning, er dette smykke rent guld. Altså kan farven ikke slides af.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-430
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 53 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Vedhængslængde 32 mm.
Her er det kun selve vedhænget der er blevet målt. Altså delen der sidder under bundkuglen - Fra bunden af bundkuglen til bunden af vedhænget.
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 4 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med englevinger og hjertesten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.