Navlepiercing af 14 karat guld med diamanter

Lagerstatus: På lager

29.999,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

En navlepiercing er i manges øjne bare et hul med et smykke i. Det er i og for sig også helt korrekt. Men nogle gange må et smykke godt være lidt mere end bare en buet stav med to kugler af kirurgisk stål. Det er det i dette tilfælde, hvor smykket er lavet af 14 karat guld og hvor kuglerne er besat med små runde diamanter i en såkaldt "pave setting".

Diamanternes klarhed, eller nok nærmere diamanternes uklarhed, som defineres ved de naturlige indslutninger der er tilkommet under diamanternes tilblivelse, er SI1, som ud fra en skala er det samme som små/få indeslutninger.
Farvern på diamanterne er Crystal eller på den internationale skala, J-K. Det vil blot sige, at diamanterne har en svag brun eller gul farve, hvilket ikke ses, da diamanterne er så små som de er. Havde det været én stor diamant, ville et trænet øje godt kunne se det. Diamanternes størrelse er 1,25 og har en total karat vægt på 1,405. Alle diamanter er håndsat og fæstnet vd hjælp af kørnfatninger.

Navlepiercingen er som de fleste andre navlepiercinger, 1,6 mm. tyk og 10 mm. lang. Materialet er, som navnet også siger, 14 karat guld. Her vælger du selv, om du vil have smykket lavet af almindeligt gul guld, hvidguld eller rødguld. Alle varianter er 14 karat, som er idéelt til smykkebrug.

Vi bør for en god ordens skyld nævne, at der er ikke er tale om en lagervare, da smykket specialfremstilles på bestilling. Af samme årsag er der heller ikke nogen fortrydelsesret på smykket.
Du får ved købet af dette smykke, et lille kort på størrelse med et kreditkort, med de mest vigtige data omkring smykket. Dette er ikke et certifikat på diamanterne, men blot en lille oversigt over hvad det er du har købt.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Custom-Belly-Gold-Diamond
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Diamant
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Nej
Smykket laves efter dine præferencer, og er derfor speciallavet til dig. Af samme grund er der ikke nogen fortrydelsesret på dette smykke, når det først er produceret. Reklamationsretten gælder dog fortsat.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med diamanter
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.