SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Navlepiercing af 14 karat guld med blomst, sommerfugl og dråbe

2.199,00 kr
På lager

Vanvittig smuk og eksklusiv navlepiercing mykke af 14 karat guld i et yderst detaljeret design. Her er der virkelig tale om det bedste af det bedste, både hvad angår form og kvalitet.

Topkuglen er en almindelig rund kugle mens bundkuglen består af en delikat blomst, formet af 7 klare sten. Alle 7 sten sidder helt tæt sammen og er kun adskilt af en helt tynd guldkant som går ind mellem hvert "blad" i blomsten. Det får blomsten til at se rigtig flot og tæt ud. Under blomsten sidder der så et løst påsat vedhæng som her forestiller en bedårende lille sommerfugl. Den lille sommerfugl er meget detaljeret udført og består at to aflange sten, som udgør de øverste vinger samt to runde sten der sidder helt tæt, og udgør de nederste vinger. Det giver sommerfuglen et mere afrundet look end hvis alle fire vinger blot havde været lavet af fire lige lange sten.

Sidst men ikke mindst rundes dette eksklusive smykke af med endnu et vedhæng under sommerfuglen. Allernederst sidder der en dråbeformet sten som kronen på værket. Dråben hænger som et diamantformet æg i et særskilt lille vedhæng under sommerfuglen. Når vedhængene hænger særskilt på den måde, giver det smykket et naturligt bevægelsesflow når det er i bevægelse. Det er altså med andre ord, ikke et langt stift vedhæng som dingler stift fra side til side når man går, men derimod vedhæng under vedhæng som bevæger sig individuelt og uafhængigt af hinanden.

Hvis du skal være rigtig god ved dig selv eller hende du har kær, så er denne navlepiercing et rigtig godt bud.

Detaljer
NavnNavlepiercing af 14 karat guld med blomst, sommerfugl og dråbe
SKUBelly-294
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNavlestav med vedhæng
PlaceringNavle
Længde10 mm.
Kuglestørrelse4 mm.
Er smykket limet?Ja
Antal enheder1 stk.
Samlet længde41 mm.
Vedhængslængde18 mm.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Navlepiercing af 14 karat guld med blomst, sommerfugl og dråbe
Din bedømmelse
Navlepiercing af 14 karat guld med blomst, sommerfugl og dråbe