Navlepiercing af 14 karat guld med blomst, sommerfugl og dråbe

Lagerstatus: På lager

2.199,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Vanvittig smuk og eksklusiv navlepiercing mykke af 14 karat guld i et yderst detaljeret design. Her er der virkelig tale om det bedste af det bedste, både hvad angår form og kvalitet.

Topkuglen er en almindelig rund kugle mens bundkuglen består af en delikat blomst, formet af 7 klare sten. Alle 7 sten sidder helt tæt sammen og er kun adskilt af en helt tynd guldkant som går ind mellem hvert "blad" i blomsten. Det får blomsten til at se rigtig flot og tæt ud. Under blomsten sidder der så et løst påsat vedhæng som her forestiller en bedårende lille sommerfugl. Den lille sommerfugl er meget detaljeret udført og består at to aflange sten, som udgør de øverste vinger samt to runde sten der sidder helt tæt, og udgør de nederste vinger. Det giver sommerfuglen et mere afrundet look end hvis alle fire vinger blot havde været lavet af fire lige lange sten.

Sidst men ikke mindst rundes dette eksklusive smykke af med endnu et vedhæng under sommerfuglen. Allernederst sidder der en dråbeformet sten som kronen på værket. Dråben hænger som et diamantformet æg i et særskilt lille vedhæng under sommerfuglen. Når vedhængene hænger særskilt på den måde, giver det smykket et naturligt bevægelsesflow når det er i bevægelse. Det er altså med andre ord, ikke et langt stift vedhæng som dingler stift fra side til side når man går, men derimod vedhæng under vedhæng som bevæger sig individuelt og uafhængigt af hinanden.

Hvis du skal være rigtig god ved dig selv eller hende du har kær, så er denne navlepiercing et rigtig godt bud.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-294
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 41 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Vedhængslængde 18 mm.
Her er det kun selve vedhænget der er blevet målt. Altså delen der sidder under bundkuglen - Fra bunden af bundkuglen til bunden af vedhænget.
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 4 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med blomst, sommerfugl og dråbe
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.