Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Navlepiercing af 14 karat guld med atypisk hjerte

Lagerstatus: På lager

Pris: 1.949,00 DKK

Nu kun: 1.559,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne navlepiercing er lavet af 14 karat guld, hvilket betyder at der er anvendt 14 dele ren guld ud af 24 dele. De resterende 10 dele er andre metaller der er blandet i, for at give materiale en styrke der er perfekt til smykkebrug. Ren 24 karat guld er for blødt til at kunne bruges til smykkebrug.

Smykket her består af en 10 mm. lang buet stav, som er 1,6 mm. tyk. Det er almindelige mål for en navlepiercing. I toppen af smykket sidder en 4 mm. låsekugle med en klar sten. I bunden af staven sidder et hjerte. Pga. hjertets form har vi valgt at kalde dette for atypisk, da det ikke er symmetrisk og dermed afviger fra et normalt hjerte. Rundt i kanten sidder små klare sten, som funkler og gengiver lyset alt efter hvilken vinkel du ser smykket i.

Du vælger selv om dit næste guldsmykke skal være af 14 karat almindelig guld guld eller 14 karat hvidguld.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-181
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 4 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med atypisk hjerte
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.