SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Næsetav i flere farver med sten af opalite

49,00 kr
På lager

Meget smuk næsestav som her fås i adskillige varianter, til dig som gerne vil have det let og lækkert, uden at skulle gå på kompromis. Næsestaven er super nem at sætte i samt tage ud og egner sig derfor rigtig godt til folk som hyppigt skifter deres næsesmykker. Det kan være du foretrækker at matche dit næsesmykke med dit aktuelle outfit eller humør hver morgen når du står op og her er næsestaven faktisk det perfekte smykke. Det tager kun få sekunder at skifte smykket så du kan komme hurtigt ud af døren.

Denne næsestav af kirurgisk stål fås i fire forskellige farver. Den sorte model er nok den mest markante men alle fire farver er virkelig flotte på hver deres unikke måde. Vælger du den blanke model får du ydermere mulighed for at vælge mellem en hvid, blå, grøn eller pink opalitesten.

Opalite er en opaliseret glasform som er blandet med metal, hvilket giver den færdige sten sin skinnende smukke glans. Opalite siges desuden at virke fremmende på visualiseringsevnerne hos den som bærer smykket. Opalite skulle ligeledes have en stabiliserende effekt på humørsvingninger.

Der er faktisk ikke andet end masser af gode grunde til at vælge dette super søde næsesmykke, så skynd dig at bestil din personlige favorit allerede i dag.

Detaljer
NavnNæsetav i flere farver med sten af opalite
SKUNose-108
Trådtykkelse0.8 mm.
TypeNæsestav
PlaceringNæsefløj
Længde6 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse til ring2 mm.
StentypeOpalite
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Næsetav i flere farver med sten af opalite
Din bedømmelse
Næsetav i flere farver med sten af opalite