Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Næsestav med forskellige stentyper

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du har en næsepeircing i næsefløjen og samtidig er til betydningsfulde sten, så er her en kombination der ikke må gå din næse forbi. Du får nemlig den klassiske næsestav med en flot valgfri sten i fronten. Stenen måler ca. 3,5 mm. i diameter, så den er forholdsvis synlig uden at være for prangende.

Staven er lavet af kirurgisk stål og er ca. 7 mm. lang og 0,8 mm. tyk. Du vælger som sagt selv hvilken sten der skal sidde i fronten, blandt de otte forskellige slags du ser på billedet herover. Stenene er henholdsvis (øverst fra venstre) opalite, grøn jade, sort agat, ametyst, hvid howlit, turkis, sodalit og rosakvarts. Alle sten har hver sin betydning, men hvis du ved bare lidt om sten og deres egenskaber skal vi ikke komme nærmere ind på det her.
Stenene er kuppelformede og flade på bagsiden, så de vil lægge sig pænt op ad din hud og stikke lidt ud fra den.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-229
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 7 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Kuglestørrelse 3.5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næsestav med forskellige stentyper
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.