Næsestav af 14 karat med tre sten

Lagerstatus: På lager

219,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Elsker du bling og guld? Leder du efter en eksklusiv næsestav? Så har du fundet den! Denne næsestav er lavet af 14 karat guld og er dekoreret med hele tre klare sten.

Staven på smykket måler 6 mm. i længden samt 0.8 mm. i trådtykkelse og du kan eksempelvis få den i en gul guld udgave eller en hvidguld udgave. Du kan også selv bestemme, hvilken stenfarve din nye næsestav skal have. Her har du blandt andet muligheden for at få lyserøde sten, eller klare sten til dit smykke.

Staven er helt lige og har en lille kugle for enden, som forhindrer at smykket falder ud af din næse i tide og utide. Kuglen kan dog ikke skrues af når du sætter smykket i - du skal blot presse den igennem dit piercinghul og så sidder smykket helt perfekt i din næse.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-206
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Kubisk zirkonia
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næsestav af 14 karat med tre sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.