15% rabat på alle smykker
Aktiveres automatisk ved kassen
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Næsestav af 14 karat guld med firkantet sten-15%

Få 15% RABAT ved kassen!

...

219,00 kr -15%
På lager

Få 15% RABAT ved kassen!

...

Er du på udkig efter en ny næsestav til din næsepiercing og må smykket godt ose af eksklusivitet, så er dette smykke måske lige noget for dig.
Næsestaven du ser på produktbilledet herover er nemlig lavet af ægte 14 karat guld. 14 karat guld er noget af det mest almindelige til smykkebrug, da det er meget mere holdbart end f.eks. 24 karat guld.

Staven er ca. 6 mm. lang og 0,8 mm. tyk. På fronten af staven sidder en lille 3 mm. firkantet sten, som holdes fast af i alt fire fangarme, så stenen ikke falder ud og bliver væk. I modsatte ende af stenen sidder en lille kugle på staven, som er en ekstra lille sikkerhedskugle - Den skal sørge for at staven ikke glider ud af næsen under brug.

Næsestaven kan vælges i to forskellige guldvarianter, hvor begge modeller er 14 karat. Den ene er 14 karat hvidguld og den anden 14 karat almindelig gul guld. den hvide variant er noget mere nedtonet, så hvis du ikke ønsker for meget opmærksomhed til din næsepiercing, skal du gå efter hvidguld. Den gule guld trækker en del mere opmærksomhed til sig.

Detaljer
NavnNæsestav af 14 karat guld med firkantet sten
SKUNose-172
Kampagne-15%
Trådtykkelse0.8 mm.
TypeNæsestav
PlaceringNæsefløj
Længde6 mm.
Kuglestørrelse3 mm.
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Næsestav af 14 karat guld med firkantet sten
Din bedømmelse
Næsestav af 14 karat guld med firkantet sten