Næseskrue med rund sten

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du den praktiske næseskrue i et væld af forskellige farver og til så billig en pris, at du sagtens kan købe mere end blot én, hvis det er svært at vælge mellem de mange flotte farver. Næseskruen er praktisk og nem at bære i næsen, når først den er blevet lirket ind på plads. Selve skruedelen ligger nemlig fladt op mod indersiden af næsen, således at den generer mindst muligt.

Denne næseskrue har en 3 mm. flot rund sten så den hører altså ikke til den allermindste af slagsen. Så hvis du gerne vil have et næsesmykke med en sten der er stor nok til at blive set ved første øjekast, så er dette smykke et rigtig godt valg.

Stenen sidder fast med fire små fangarme der griber om stenen bagfra og falder derfor ikke så nemt ud, i forhold til den slags sten som er blot er limet fast. Selve skruen er lavet af kirurgisk stål, som er flittigt brugt til piercingsmykker generelt, grundet dets mange gode egenskaber.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-43
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 7 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Sølv
Smykket her er lavet af sølv. Sølv har et højt nikkelindhold og bør derfor ikke anvendes hvis din piercing er helt ny eller betændt. Brug kun smykker af sølv, hvis din piercing er 100% helet og der ingen komplikationer er med den.
Kuglestørrelse 3 mm.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (3)
Næseskrue
Karakter
Jeg syntes de er rigtige svære at sætte i men ellers ser de rigtige fornuftige ud Bedømt af linda
Helt ok
Karakter
Den er enkel at få drejet så den går ind i næsen men den er lidt svær at få placeret inden i næsen. Hvis den ikke bliver drejet langt nok ind falder den let af, ved en enkelt berøring. Så brug lidt tid på at få den drejet i den rigtige position, så er den helt perfekt :) Bedømt af Elives
Tilfreds
Karakter
Super enkel, jeg er meget tilfreds. Passer perfekt. Bedømt af Ingrid
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næseskrue med rund sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.