Næseskrue af 14 karat guld med uendelighedstegn

Lagerstatus: På lager

299,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Uendelighedstegnet som ses her - ∞ - er et af de ældste symboler indenfor smykkeverdenen. Symbolet er sporet helt tilbage til det gamle Grækenland og Egypten og har så længe det huskes, været symbolet på ting der varer for evigt. Af samme grund bliver uendelighedstegnet da også ofte brugt til bryllupssmykker, som symbol på ægte kærlighed der strækker sig uendeligt, mellem to mennesker. Tegnet ses dog lige så ofte som et symbol på sandt venskab og sammenhold.

Det lille uendelighedstegn er formet som et 8-tal der ligger ned på siden og er her 4,7 mm bred samt 1,8 mm. høj. Den flotte næseskrue af 14 karat guld med uendelighedstegn, er både gennemtænkt, stilfuldt og elegant i sit udtryk.

Næseskruen er et godt og sikkert alternativ til den mere almindelige næsestav, da en skrue sidder meget mere sikkert og fast i din næsepiercing.

Hvis du ikke er så vild med uendelighedstegnet som motiv til dit næsesmykke af ægte guld, kan det være du bedre kan lide det yndige design i vores næseskrue af 14 karat guld med blad, som er et lige så dejligt smykke, blot med et mere feminint præg.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-94
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næseskrue af 14 karat guld med uendelighedstegn
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.