Næseskrue af 14 karat guld med tre små sten

Lagerstatus: På lager

299,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Næseskruen du ser på produktbilledet herover, er lavet af 14 karat guld. Der er med andre ord tale om et smykke i den eksklusive ende af materialeskalaen. Det gør naturligvis også, at prisen er en smule højere, da prisen på guld er højere end prisen på f.eks. kirurgisk stål.

Smykket er udstyret med tre små sten i fronten, som med lidt god vilje kan sidestilles med det kristne trinity-symbol. Stenene er placeret i en trekant, hvor de yderst på stenen holdes fast af en lille fangarm og presses mod midten, ind mod hinanden. Selvom de individuelle sten ikke er særligt store, gør hele klyngesammensætningen at hele fronten måler omkring 4 mm.

Du kan vælge denne næseskrue i to forskellige guldvarianter, som er henholdsvis 14 karat hvidguld og 14 karat almindelig guld. På begge modeller er de tre sten helt kyrstalklare og facetslebne, så de gengiver lyset bedst muligt.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-160
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Virkelig smuk næsering
Karakter
Denne næsering er pengene værd og eftersom den har små fangearme der holder stenene på plads, så skal man ikke bekymre sig for om de pludselig falder ud, for det gør de ikke!!!
Jeg har min næsering i dag og nat og selv i badet og den holder bare så jeg kan klart anbefale den.
Bedømt af MrsPiotrowsky
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næseskrue af 14 karat guld med tre små sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images