Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Næseskrue af 14 karat guld med spiral

Lagerstatus: På lager

299,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Få dig en smuk og spændende næsekrue som skriger langt væk af luksus og kvalitet, med denne fornemme næseskrue af ægte 14 karat guld med spiral. Den flotte spiralformede front måler 4,5 mm. og lægger sig på elegant vis på din næse, som en doven slange der har rullet sig sammen i solen. Designet er både spændende og simpelt på samme tid og så kan man jo næsten ikke forlange mere.

Næseskruer har generelt den store fordel at når først de sidder hvor de skal, falder de ikke sådan lige ud igen. Skruen lægger sig fladt op ad næsevæggens inderside, som et anker der holder smykket på plads. Netop derfor giver det også rigtig god mening at dette smykke af ægte 14 karat guld, er formet som en skrue.

Hvis du er vild med den lækre kvalitet og det unikke design, så kan du også med fordel tage et kig på vores næseskrue af 14 karat guld med uendelighedstegn, som om muligt, er et endnu mere interessant design.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-92
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næseskrue af 14 karat guld med spiral
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.