Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Næsepiercing med perlekugle

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er til smykker som er holdt i et simpelt design, så vil denne søde lille næsepiercing sikkert være et hit hos dig. Denne næsepiercing er så enkel som noget næsten kan blive, med en smuk rund perlekugle af akryl for enden af staven. Du vælger selv om du ønsker den lille kugle i hvid eller lyserød eller du kan snuppe dem begge to, hvis du synes det er svært at vælge. Så har du også altid lidt at skifte med, alt efter humør.

Selve staven er lavet så den har en vinkel 6 mm. nede på staven. Det vil sige at de 6 mm. er den længde som skal gennem selve piercinghullet i næsen, mens resten af staven som kommer efter "knækket" sidder på indersiden af næsevæggen.

Hvis du foretrækker næsepiercinger med helt almindelige lige stave, kan du også med fordel tage et kig på vores næsestav med perlekugle af akryl som er en model stort set magen til, blot uden knæk på staven.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-63
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer. Akryl må ikke desinficeres med nogle former for alkohol.
Er smykket belagt? Ja, kuglen
Kuglen har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden forsvinde pga. slitage. Du kan læse mere om belægninger på kugler her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Kuglestørrelse 2 mm.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næsepiercing med perlekugle
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.