15% rabat på alle smykker
Aktiveres automatisk ved kassen
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Næsepiercing af 14 karat guld med opalsten-15%

Få 15% RABAT ved kassen!

...

249,00 kr -15%
På lager

Få 15% RABAT ved kassen!

...

Nogle gange vil man bare gerne overstråle alle andre, og det får du rig mulighed for, med denne betagende næsepiercing af ægte 14 karat guld, med en gudeskøn opalsten som det eneste pynt. Smykket i sig selv, er holdt i et enkelt og elegant design, som tiltrækker sig masser af opmærksomhed, af alle de gode grunde. Frem for en masse bling og glitter, skiller dette vidunderlige smykke sig nemlig ud, på grund af det kvalitetsbevidste og stilrene design.

Næsestaven er forsynet med et blødt knæk på midten, som sikrer at smykket bliver siddende godt og sikkert, hvor det skal i næsen, uden at man er gået på kompromis med den enkelthed, som samtidig gør smykket legende let at sætte i, samt tage ud.

For enden af smykket, ses den bedårende opalsten, som holdes på plads a fire små fangarme, der griber godt og fast om stenen, bagfra. Stenen er altså ikke sådan lige i fare for at falde ud, som sten der blot er limet på, kan være det.

Du kan frit vælge mellem de to dejlige modeller, som selvfølgelig begge er lavet af det pureste guld. Den ene model er lavet af klassisk gylden guld som de fleste kender så godt, mens den anden model er lavet af flot blank og stilrent hvidguld.

Detaljer
NavnNæsepiercing af 14 karat guld med opalsten
SKUNose-148
Kampagne-15%
Trådtykkelse0.8 mm.
TypeL-formet
PlaceringNæsefløj
Længde6 mm.
Kuglestørrelse2 mm.
StentypeSyntetisk opal
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Næsepiercing af 14 karat guld med opalsten
Din bedømmelse
Næsepiercing af 14 karat guld med opalsten