Næsepiercing af 14 karat guld med opalsten

Lagerstatus: På lager

229,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nogle gange vil man bare gerne overstråle alle andre, og det får du rig mulighed for, med denne betagende næsepiercing af ægte 14 karat guld, med en gudeskøn opalsten som det eneste pynt. Smykket i sig selv, er holdt i et enkelt og elegant design, som tiltrækker sig masser af opmærksomhed, af alle de gode grunde. Frem for en masse bling og glitter, skiller dette vidunderlige smykke sig nemlig ud, på grund af det kvalitetsbevidste og stilrene design.

Næsestaven er forsynet med et blødt knæk på midten, som sikrer at smykket bliver siddende godt og sikkert, hvor det skal i næsen, uden at man er gået på kompromis med den enkelthed, som samtidig gør smykket legende let at sætte i, samt tage ud.

For enden af smykket, ses den bedårende opalsten, som holdes på plads a fire små fangarme, der griber godt og fast om stenen, bagfra. Stenen er altså ikke sådan lige i fare for at falde ud, som sten der blot er limet på, kan være det.

Du kan frit vælge mellem de to dejlige modeller, som selvfølgelig begge er lavet af det pureste guld. Den ene model er lavet af klassisk gylden guld som de fleste kender så godt, mens den anden model er lavet af flot blank og stilrent hvidguld.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-148
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Syntetisk opal
Kuglestørrelse 2 mm.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næsepiercing af 14 karat guld med opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.