Næsepiercing af 14 karat guld med hjertesten

Lagerstatus: På lager

189,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her finder du en sød og feminin næsepiercing med en lille hjertesten på fronten af smykket.

Smykket er lavet af det eksklusive materiale 14 karat guld og du kan blandt andet også få den i en 14 karat hvidguld udgave, hvis du ønsker noget andet end den traditionelle gule guld. Smykket er formet som et "L", hvilket gør, at smykket ikke falder ud af din næse, hvis du bevæger hovedet lidt for vildt. Så med dette smykke skal du ikke gå og bekymre dig om, at du har tabt din nye næsepiercing.

På fronten af staven sidder der som sagt et sødt lille stenhjerte, som du selv kan vælge farven på. Du kan eksempelvis få et rødt eller et lyserødt hjerte til dit nye smykke. Tag et kig i kasserne til højre for billedet og vælg dine yndlings farver til dette skønne næsesmykke.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-208
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 3 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næsepiercing af 14 karat guld med hjertesten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.