Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Næsepiercing af 14 karat guld med babyfod

Lagerstatus: På lager

239,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har vi det perfekte smykke til dig, der venter en lille én - eller blot dig, der kan lide designet på denne næsepiercing.

Smykket er lavet af 14 karat guld og er dekoreret med en lille fod på fronten af staven. Du kan også vælge mellem flere udgaver af smykket, blandt andet en hvidguld udgave og som sagt, en gul guld udgave. Foden har fået påsat en lille fin sten på undersiden - denne sten vil altid være klar. Foden på smykket måler cirka 3 mm. i bredden og 4 mm. i længden.

Som du kan se på billedet, så er staven formet som et L, hvilket er en kæmpe fordel for dig. Du slipper nemlig for, at være forsigtig med dit smykke når det sidder i, af frygt for, at det falder ud. Ved hjælp af formen på staven så sidder smykket rigtig godt fast i din næse.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-214
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Kubisk zirkonia
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næsepiercing af 14 karat guld med babyfod
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.