Mosquito piercingnål med kateter

Lagerstatus: På lager

14,00 DKK
  • Køb 50 ens for 9,00 DKK pr. stk. og spar 36%
Produktbeskrivelse
Detaljer

Piercingnål med kateter fra det anerkendte firma Mosquito. Har du ikke før piercet med nåle med kateter, bør du overveje at prøve denne model. Den lagerføres i langt de fleste mål. Bemærk at de listede mål herunder kun er vejledene.

Lyserød - Passer til smykker under 1.0 mm.
Grøn - Passer til smykker fra 1.0 - 1.2 mm.
Grå - Passer til smykker fra 1.2 - 1.6 mm.
Orange - Passer til smykker fra 1.6 - 2.0 mm.

Mosquito piercingnåle er som nogle af de eneste på markedet lavet specifikt til brug hos piercere. Mosquito brandet er kendt verden over for deres høje kvalitet af piercingnåle blandt professionelle piercere.
Alle nåle kommer naturligvis i en sterilisret indpakning, lige til at tage i brug.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Needle-6
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Længde 45 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
Super god
Karakter
De var perfekt til piercing af min prins albert. Det er super man kan sætte smykke i efter at nålen er igennem. Bedømt af Patrick
Utrolig let at bruge
Karakter
Jeg har lige piercet min svigerinde i næsen med en af de her nåle.
Det er simpelthen så let når man kan tage nålen ud og trække smykker igennem plastikken og med ud!

De kan varmt anbefales til at lave piercinger hjemme
Bedømt af Pernille
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Mosquito piercingnål med kateter
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images